Novinky

La Gioiosa Alcohol Free Vegan 0,0% - prosecco nealko alternatíva

Mnohý zákazníci i milovníci vín a prosecca súčasným trendom zdravého životného štýlu menia svoje preferencie a kľúčové je pre nich udržať si svoje zdravie. Preto sa popri inom, čim ďalej tým viac začali konzumovať aj nealkoholické varianty cocktailov i alkoholických nápojov. Tento trend v súčasnosti „fičí“ naplno v zahraničí, ale už aj u nás sa pomaly rozširuje. Preto jeden z najväčších výrobcov prémiového prosecca v Taliansku, Villa Sandi, tento rok rozšírilo svoje portfólio o nové nealkoholické a zároveň vegánske prosecco značky La Gioiosa.

La Gioiosa Alcohol Free Vegan sa vyrába zo 100% odrody Glera. Na výrobe sa podieľal skúsený vinár z vinárstva Villa Sandi, Stefano Gava, a využil rozdielny proces výroby než je známy pri výrobe nealkoholických šumivých vínach. Prosecco La Gioiosa Alcohol Free vďaka nízkemu obsahu kalórií (iba 22 kcal / 100 ml, čo je menej ako obsah kalórií vo väčšine nealkoholických šumivých vínach) ľahko zapadne do zdravého životného štýlu. Popri tom, že je nealkoholické, je zároveň aj vegánske. Ani víno vo vnútri ani fľaška, či etiketa neobsahujú žiadne živočíšne produkty.  

Toto prosecco je príjemným ozvláštnením medzi prémiovými vínami La Gioiosa, pričom kvalitou rozhodne nezaostáva. Farbu má veľmi svetlo-žltú s intenzívnym, príjemným a dlho pretrvávajúcim perlením. Buket i chuť je intenzívne ovocná s náznakom tónov jabĺk, citrusového ovocia a exotického ovocného šalátu. Všetky ovocné tóny sa miešajú harmónií s kvetinovými arómami agátu, kvetov vistérie, ktoré sú typické pre prosecco.  



Nezmeškajte žiadnu novinku

Prihláste sa k odberu našich noviniek.