Novinky

Ak 3/4 drinku tvorí nealko, miešajte s tým najlepším

To je slogan najpredávanejšieho nealko-mixéru na svete Fever Tree. A my s ním budeme musieť súhlasiť. Gin & Tonic, Cuba Libre, Vodka & Sóda či Whisky & Cola majú jedno spoločné. Nealko skutočne tvorí ¾ ich objemu. Tak prečo by sme nemali miešať s tým najlepším?! 

Nápoje Fever Tree vstúpili na trh pred viac ako 20-timi rokmi. Vtedy ešte neexistovalo nealko, ktoré by bolo dostatočnej kvality pre miešanie s alkoholickými nápojmi z prémiového segmentu.

 Teraz, o 20 rokov neskôr, sa značka Fever Tree rozrástla tak, že pre každý druh či značku ginu, vodky, rumu, whisky či tequily, je vybraná príchuť Fever Tree na základe jeho chuťového profilu. Takto finálny drink prináša skvelý chuťový zážitok, vyzdvihuje charakteristické chute spiritov a nesnaží sa ich prekrývať.

Jednoducho si Fever Tree gastro zamilovalo. Svedčí o tom aj fakt, že tento rok, už 9. rok po sebe, získal prvé miesto v rebríčku Drinks International (v ktorom hlasujú gastro prevádzky po celom svete) v kategórii nealko nápojov určených na miešanie long drinkov.

Aby sme aj my na Slovensku mohli miešať chutné long drinky z toho najlepšieho, rozhodli sme sa rozšíriť náš sortiment Fever Tree.  Priniesť na náš trh to pravé nealko aj pre whisky, rumy, prémiové sladké giny, sloe giny, ale aj pre svieže a kvetinové giny. 

O to všetko sa postarajú naše novinky: Distillers Cola, Elderflower Tonic a Bitter Lemon Tonic. Pozrime sa na tieto novinky bližšie.

FEVER TREE DISTILLERS COLA

Distillers Cola uctieva oddanú prácu distillerov, ich čas a nekonečné úsilie, aby výsledkom boli skutočne neobyčajné spirity. Jeho receptúra pozostáva z 11 prírodných ingrediencií, vrátane karibského kolového orieška, limetiek z Tahity, vanilky z Madagaskaru a výberu korenín ako je pimento berry z Jamaiky. Výsledkom je kola, s bohatou a komplexnou chuťou a primeranou sladkosťou, ktorá napomáha vyzdvihnutiu prirodzenej chuti prémiových rumov a whisky. 

Odporúčame ju kombinovať s

  • Rum: Ron Zacapa, Ron Centenario, Remedy Spiced, Pampero, Ron Medellin
  • Whisk(e)y: Johnnie Walker Black Label, Bushmills Black Bush, Bushmills Original, Bulleit Bourbon

FEVER TREE ELDERFLOWER TONIC WATER

Elderflower Tonic Water je lahodný tonic s delikátnou, kvetinovou sladkosťou, ktorý najviac ladí s kvetinovými ginmi a všetkými prémiovými vodkami.  

Hlavnou ingredienciou na výrobu sú ručne zbierané, bazové kvety z anglického vidieka. Tie sa zbierajú počas noci, keď sú najvoňavejšie a ešte v tú noc sa z nich destiluje bazový olej s intenzívnou chuťou aj vôňou. Bazový olej dodáva výslednému tonicu jeho nezameniteľnú sladko-kvetinovú chuť. Do dokonalosti to zavedie už len chinín, vďaka ktorému sa vyváži sladká chuť bazy s jemnou horkosťou chinínu zo strednej Afriky. 

Odporúčame ju kombinovať s

  • Gin: Tanqueray London Dry, Gordons London Dry, Hendricks,
  • Vodka: Ketel One, Smirnoff, Ciroc
  • Nealko destilát: Seedlip Garden

FEVER TREE BITTER LEMON

Jedným z najsofistikovanejších tonicov Fever Tree  je práve Fever Tree Bitter Lemon. Jeho svieža citrusová chuť je skvelým doplnkom ku sladkým ginom, sloe ginom, všetkým prémiovým vodkám či whisky.

Vznikol spojeným olejov z unikátnych sicílskych citrónov a chinínu najvyššej kvality z Demokratickej Republiky Kongo, ktorý sa používa do všetkých tonicov Fever Tree. 

Odporúčame ju kombinovať s

  • Gin: Tanqueray London Dry, Gordons London Dry, Tanqueray Royale, Monkey 47 Sloe Gin,
  • Vodka: Ketel One, Smirnoff, Ciroc
  • Whisky: Johnnie Blonde

Nezmeškajte žiadnu novinku

Prihláste sa k odberu našich noviniek.