Novinky

Campari Cask Tales

Campari Cask Tales, zo sudov po bourbone.


Campari je neodlúčiteľnou súčasťou každého baru. Je to legendárny aperitív z Milána s jasnou červenou farbou a intenzívnou, pričom lahodnou arómou i plnou chuťou. Teraz k nám prichádza limitovaná edícia Campari, Campari Cask Tales. Campari Cask Tales podľahlo trendu zrenia v sudoch, na záver výroby je totiž plnený do sudov po bourbone.

Limitovanú edíciu, Campari CaskTales, vytvoril bylinkár a master blender, Bruno Malavasi, len v limitovanom množstve, pri príležitosti oslavy viac než 150 rokov od začiatku výroby Campari. Reprezentuje novú kapitolu v obdivuhodnej histórií Campari, ako súčasná varianta klasického Campari, ktorého výroba je zakončená v sudoch po bourbone. Vďaka tomu získava nové, nepoznané a jedinečné tóny, ktoré ústia do exkluzívneho chuťového zážitku.



Campari Cask Tales bol inšpirovaný svetoznámymi barmanmi ako sú Leo Robitschek, GazRegan a Jeffrey Morgenthaler, ktorí sa podieľali na experimentovaní s rôznymi sudmi a podelili sa o svoje skúsenosti s Bruno - m Malavasi - m. Preskúšali rôzne sudy z rôznych zdrojov, ale na záver najlepší výsledok získali z dva-krát plnených sudov po bourbone. 

Campari Cask Tales je vynikajúci v cocktailoch, akými sú Negroni, či Boulevardier, ale je možné ho vychutnávať aj jednoducho, podávaný s ľadom či čistý.

Ak ho porovnáme s originálnym Campari, tak ich farba je identická, pričom ani vôňa na prvýkrát neprezrádza žiaden rozdiel. Veľmi malým rozdielom vo vôni sú intenzívnejšie tóny fenikla v Campari Cask Tales. Skutočný a ihneď rozpoznateľný rozdiel poznať až v chuti. Campari Cask Tales je vďaka zreniu v sudoch po bourbone, sladší s plnými krémovými tónmi vanilky, ľahko horký, ovocný a jemne dymový z dubového dreva. Záver je čistý, mierne bylinkový s tónmi amaro a hnedého cukru. 

Campari Cask Tales nebolo vytvorené, aby nahradilo klasické Campari. Jeho cieľom je inšpirovať barmanov po celom svete, aby experimentovali s Campari a vytvárali svoje unikátne a zaujímavé cocktaily.

Nezmeškajte žiadnu novinku

Prihláste sa k odberu našich noviniek.