Novinky

Spritzzzujeme!

Campari & Orange s kolegami, Tanqueray Sevilla Spritz s priateľmi, Gordon´s Pink & Tonic s kamoškami, Crodino & Soda pre šoférov a pohár prosecca Villa Sandi pre tých čo zbožňujú overenú klasiku. Toto leto patrí Spritz drinkom, jednoduchým a tak jedinečne chutným! Ak chcete aj Vy ponúknuť Vaším zákazníkom Spritzzz zážitok na Vašej terase, inšpirujte sa našou špeciálnou akciou Spritzzzujeme!

Koncept Spritzzzujeme! je inšpirovaný Talianskom a jeho krásnymi slnečnými terasami, kde sa stretávajú priatelia, rodiny i kolegovia v podvečerných hodinách a vychutnávajú si typické talianske drinky ako originálny Campari Spritz, svieži Campari & Soda či nealkoholický Crodino & Tonic. Ku každému drinku hostia dostanú aj malý snack, ktorý si len tak pomaly môžu chrumkať ku svojmu drinku. Tento snack môže byť napríklad v podobe olív, sušených paradajok, grissin, bruschetti, focaccie či prosciutta, Taliansko predsa ponúka širokú škálu rôznych dobrôt.



Balíček Spritzzzujeme! obsahuje všetko čo budete potrebovať na odštartovanie Spritzzz sezóny roka, inšpirovaný talianskymi tradíciami. A čo musíte urobiť? Stačí ak kontaktujete našich obchodných zástupcov, objednáte si 3 fľašky z našej bohatej ponuky a získate: jednu fľašu spiritu a Crodino ako darček, rôzne poháre na podávanie drinkov, misky na dobroty k drinkom a olivy i grissini s ktorými viete všetko rýchlo odštartovať. Samozrejmosťou sú aj Spritzzzujeme! menu, ktoré si môžete vybrať zo širokej palety návrhov aj s Vašou vlastnou kombináciou drinkov.



Tak neváhajte a Spritzzzujeme!

Nezmeškajte žiadnu novinku

Prihláste sa k odberu našich noviniek.