Novinky

Hviezdny tím „The Bar Lab“ opäť zasahuje!

Projekt cocktailových nadšencov vám aj tento rok chce pomôcť prekročiť svoj tieň.

Ako priniesť do svojej prevádzky niečo nové? Ako zdvihnúť úroveň vášho servisu o ďalší level, pritiahnuť si tak nových hostí a stať sa novým miestom na mape tých najlepších barov, kde sa pije nielen veľa, ale hlavne kvalitne?... 

Presne to si dáva aj v tomto roku za cieľ ambiciózny projekt „The BarLab“ spoločnosti Italmarket Slovakia, a.s. ktorej sa opäť podarilo dať dokopy tú správnu partiu cocktailových expertov, ktorí veria, že za barom sa dá vyčarovať stále niečo lepšie a inovatívnejšie... 

Podtitul celého The BarLab „raising the bar“ určite nie je náhodný. Skúsení ľudia z brandže, ktorí už doma aj vo svete čo-to preskákali sú tu teraz so svojím nadšením, skúsenosťami a odvahou ísť stále ďalej a zlepšovať sa aj pre vás a pre vašu prevádzku. Prostredníctvom série atraktívnych workshopov, tréningov, populárnych Pop Up eventov a odborných konzultácií chcú priniesť do vášho baru, hotela, či reštaurácie nového ducha a presvedčiť vás, že je možné dať si za cieľ ekonomickú úspešnosť, zvýšenie tržieb a zároveň ponúkať hosťovi väčšiu kvalitu, sofistikovanejšie cocktaily, naučiť ho piť dobré veci a s jedinečným zážitkom.

            V súlade s celosvetovým trendom v barovom segmente kráča The BarLab ruka v ruke s touto ideou a presvedčením, že hosť sa bude opätovne vracať do vášho baru nie ´zresetovať´, ale vychutnávať, zaujímať sa o to čo a ako pije, stať sa tak postupne znalcom, ktorý vyžaduje tú najvyššiu kvalitu aj vo svojom cocktailovom pohári.


„The BarLab je celoročným projektom, ktorý chce po celé tie mesiace byť spoľahlivým poradcom, odborníkom po ruke, učiteľom, inšpirátorom pre všetkých v gastro biznise, ktorí majú vyššie ambície, ako len prežiť a dať niečo svojmu zákazníkovi najesť a napiť,“ hovorí Lukáš Gašparík z Italmarket Slovakia, a.s. 

„Ktokoľvek z On Trade scény, kto chce byť súčasťou takéhoto zdvíhania latky slovenskej barovej scény, má k dispozícii naozaj skvelých ľudí z praxe, ktorí už dokázali svoju chuť riskovať, pracovať na sebe, vzdelávať sa, makať a prekročiť  tak svoj tieň.“

Stálicou tohtoročného hviezdneho tímu „The Bar Lab“, ktorý je pripravený naučiť vás všetko o dobrých cocktailoch, ich servise, najlepších ultra prémiových produktoch vo svojom segmente, ale aj upsellingu a úspešnej ekonomike prevádzky, je opäť Tony Velich. Prvý slovenský víťaz World Class Competition, ambasádor roka a dlhoročný ambasádor pre značky Italmarket Slovakia, a.s. aj WCL,  ktorý si prešiel viacerými prevádzkami na Slovensku je dnes už naším barmanským pojmom a hviezdou. Podobne ako minulý rok ho dopĺňa ďalšie osvedčené meno – Miroslav Telehanič, takisto ako Tony víťaz jedného zo slovenských kôl WCL, zakladateľ úspešnej značky mMMm Vlčie sirupy a špecialista na tie najdelikátnejšie svetové rumy, ktorý vám v rámci Rum Project workshopov zblízka predstaví také prémiové značky ako Zacapa, Pampero či Centenario. Dvojicu tento rok doplní Matej Pavlovič – finalista posledného slovenského ročníka WCL a floor manažér špičkovej reštaurácie UFO watch.taste.groove, ktorého budete môcť stretnúť na Pop Up akciách, školeniach a ďalších aktivitách The BarLab. Ozdobou tohtoročného tímu gastro nadšencov bude ženská posila celého projektu ako čerešnička na torte – Michaela Judová, ktorá v súčasnosti pôsobí pre sieť podnikov Cuba Libre Rum & Cigar House ako relationship manager. Tento rok v rámci Bar Labu povedie tréningové programy Hospitality.

            Ak aj vy cítite, že je čas sfúknuť prach z vášho baru, urobiť ďalší, odvážny nový krok a pozdvihnúť vašu prevádzku o latku vyššie, experti z The Bar Lab sa už na vás tešia! Vykročte zo svojho tieňa a rozhodnite sa z vášho baru urobiť nové miesto na cocktailovej mape sveta!

Pre viac informácií o projekte nás neváhajte osloviť a obráťte sa na niektoré z našich distribučných stredísk.

 

Nezmeškajte žiadnu novinku

Prihláste sa k odberu našich noviniek.